Sovia Stream ja Livelähetti yhteistyöhön

Livelähetti on vuonna 2017 alkanut livestriimaus-hanke, jonka puitteissa on tuotettu jo yli 30 erilaista live-videointia. Livelähetti toimii harrastepohjaisena ja sen tarkoituksena on kokeilla ja esitellä erilaisia mahdollisuuksia, joita livestriimaus sosiaaliseen mediaan tarjoaa.

Livelähetissä on osittain mukana samoja henkilöitä kuin Sovia Streamissa. Teemme tiivistä yhteistyötä Livelähetin kanssa ja joskus voimme jopa toteuttaa joitain Sovia Streamille tarjottuja projekteja nonprofit-idealla Livelähetin puolella. Sama toimii myös toisinpäin eli jos Livelähetiltä pyydetään apua kaupalliseen toteutukseen, Sovia Stream on valmiina auttamaan.

Sovia Streamille Livelähetin toiminnasta on paljon hyötyä, koska sen kaltainen aktiivinen kokeilu mahdollistaa ongelmien ja riskien kartoittamisen. Livelähetin ideologiaan kuuluukin, että virheet sallitaan ja niistä opitaan. Tätä kautta lopullisia hyötyjiä ovat myös Sovia Stream ja sen asiakkaat.

Sovia Stream hyödyntää Livelähetistä saatuja kokemuksia ja vastavuoroisesti sponsoroi Livelähetin toimintaa lainaamalla sille käyttöön livestriimauksissa tarvittavaa kalustoa.


Jos tarvitset apua live-striimauksen toteuttamisessa tai oman striimauspisteen rakentamisessa kotiin tai toimistolle, ota rohkeasti yhteyttä.

Comments are closed.

Up ↑