Kenelle Sovian palvelut on suunnattu?

Sovia Stream tekee livestriimauksia tapahtumista ja tilaisuuksista, jotka voivat olla juuri kyseistä livelähetystä varten järjestettyjä tai täysin siitä riippumattomia. Syy striimaukselle voi olla mahdollisimman laajan yleisön tavoittaminen tai vaikkapa saavutettavuus. Livenä striimattu video tavoittaa nekin henkilöt, joilla ei ole mahdollisuutta fyysisesti osallistua tilaisuuteen. Livestriimaus voidaan jakaa myös rajatulle ryhmälle esimerkiksi vain tiettyyn Facebook-ryhmään tai yksityisellä YouTube-linkillä nähtäväksi.

Esimerkkejä:

  • Säätiöiden ja yhdistysten toiminnan esittelyt, kokoukset jne.
  • Kaupunkien ja kuntien tapahtumat: asukasillat, infotilaisuudet, avajaiset jne.
  • Koulujen ja oppilaitosten juhlat ja tilaisuudet
  • PK-yritysten livestriimaukset ulkoisen tai sisäisen viestinnän tarpeisiin
  • Yksityiset henkilöt (esim. livestream kastejuhlasta, rippijuhlasta, häistä tms.)

Markkinoiden edullisin voi olla monille paras tai jopa ainoa vaihtoehto

Sovia Streamin palvelut on suunnattu kaikille sellaisille tahoille, joilla on tarve livestriimauksille, mutta joille alan yleinen hinnoittelu on (Sovia Streamia lukuunottamatta) liian korkea. Poikkeuksellisen kustannustehokas toimintamallimme mahdollistaa sen, että pystymme tekemään livestriimauksia huomattavasti kilpailijoitamme edullisemmin – eli kiinteällä 500 eur + alv hinnalla.

Miten Sovia pystyy näin agressiiviseen hinnoitteluun?

Sovia Stream ei kilpaile samoista asiakkaista muiden alalla toimivien yritysten kanssa. Asiakkaat, joilla on varaa tilata striimauspalvelut kilpailijoiltamme, voivat puolestamme tilata ne jatkossakin heiltä.

Suurin osa live-striimausten tuotantoon keskittyneistä yrityksistä toteuttaa videointeja huippukalliilla kalustoilla ja laskuttaa työstään sen mukaisesti. Tuotantobudjettien on katettava myös kokopäiväisten työntekijöiden kustannukset.

Sovia Streamin toiminta-ajatus perustuu siihen, että livevideoinnit tehdään kohtuuhintaisilla laitteilla, joita käyttävät myös monet vakavasti otettavat videoharrastajat. Tingimme kuitenkin vain hinnasta, emme laadusta.

Tiedämme kokemuksesta, että monissa organisaatiossa ihmetellään tällä hetkellä sitä miksi heidän pitäisi maksaa maltaita striimauksista, jos teini-ikäiset harrastajat YouTubessa tekevät lähes samantasoista jälkeä pelkillä koti-pc-virityksillä. Eikö yritystenkin pitäisi pystyä tekemään live-tuotantonsa itse ”talon sisäisesti” tai vähintään kohtuullisilla kustannuksilla ulkopuoliselta tilattuna?

Kysymys on aiheellinen varsinkin koronakriisin aiheuttamassa taloudellisessa tilanteessa. Nykyään on mahdollista toteuttaa erittäin laadukkaita livevideolähetyksiä kohtuuhintaisilla laitteilla – kunhan tietää mitä on tekemässä. Me Sovia Streamissa tiedämme ja siksi olemmekin markkinoiden edullisin vaihtoehto.

Livestriimausten lisäksi Sovialla on myös kuvausta ja leikkausta vaativiin tuotantoihin keskittynyt Sovia Media -liiketoimintayksikkö. Se palvelee mikäli varsinaista tarvetta live-videolle ei ole.

Ja vaikka tarpeesi poikkeaisikin täysin tällä sivulla mainituista esimerkeistä, ota silti rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan siitä voisiko Sovia Stream olla ratkaisu kyseisiin tarpeisiin.

Lue myös:

Markkinoiden edullisimmat livestriimaukset ammattitaidolla

Sovia Stream tekee myös tiivistä yhteistyötä nonprofit-pohjaisen Livelähetti-palvelun kanssa.

Comments are closed.

Up ↑