Kenelle Sovian palvelut on suunnattu?

Sovia Stream tekee livestriimauksia tapahtumista ja tilaisuuksista, jotka voivat olla juuri kyseistä livelähetystä varten järjestettyjä tai täysin siitä riippumattomia. Syy striimaukselle voi olla mahdollisimman laajan yleisön tavoittaminen tai vaikkapa saavutettavuus. Livenä striimattu video tavoittaa nekin henkilöt, joilla ei ole mahdollisuutta fyysisesti osallistua tilaisuuteen. Livestriimaus voidaan jakaa myös rajatulle ryhmälle esimerkiksi vain tiettyyn Facebook-ryhmään tai yksityisellä YouTube-linkillä nähtäväksi.

Esimerkkejä:

  • Säätiöiden ja yhdistysten toiminnan esittelyt, kokoukset jne.
  • Kaupunkien ja kuntien tapahtumat: asukasillat, infotilaisuudet, avajaiset jne.
  • Koulujen ja oppilaitosten juhlat ja tilaisuudet
  • PK-yritysten livestriimaukset ulkoisen tai sisäisen viestinnän tarpeisiin
  • Yksityiset henkilöt

Kustannustehokas

Sovia Streamin palvelut on suunnattu kaikille sellaisille tahoille, joilla on tarve livestriimauksille, mutta joille alan yleinen hinnoittelu on liian korkea. Poikkeuksellisen kustannustehokas toimintamallimme mahdollistaa sen, että pystymme tekemään livestriimauksia huomattavasti kilpailijoitamme edullisemmin.

Sovia Stream ei kilpaile samoista asiakkaista muiden alalla toimivien yritysten kanssa. Asiakkaat, joilla on varaa tilata striimauspalvelut kilpailijoiltamme, voivat puolestamme tilata ne jatkossakin heiltä.

Suurin osa live-striimausten tuotantoon keskittyneistä yrityksistä toteuttaa videointeja huippukalliilla kalustoilla ja laskuttaa työstään sen mukaisesti. Tuotantobudjettien on katettava myös kokopäiväisten työntekijöiden kustannukset.

Sovia Streamin toiminta-ajatus perustuu siihen, että livevideoinnit tehdään kohtuuhintaisilla laitteilla, joita käyttävät myös monet vakavasti otettavat videoharrastajat. Tingimme kuitenkin vain hinnasta, emme laadusta.

Tiedämme kokemuksesta, että monissa organisaatiossa ihmetellään tällä hetkellä sitä miksi heidän pitäisi maksaa maltaita striimauksista, jos harrastajat YouTubessa tekevät lähes samantasoista jälkeä. Eikö yritystenkin pitäisi pystyä tekemään live-tuotantonsa itse ”talon sisäisesti” tai vähintään kohtuullisilla kustannuksilla ulkopuoliselta tilattuna?

Kysymys on aiheellinen varsinkin koronakriisin aiheuttamassa taloudellisessa tilanteessa. Nykyään on mahdollista toteuttaa erittäin laadukkaita livevideolähetyksiä kohtuullisilla kustannuksilla – kunhan tietää mitä on tekemässä. Me Sovia Streamissa tiedämme.

Livestriimausten lisäksi Sovialla on myös kuvausta ja leikkausta vaativiin tuotantoihin keskittynyt Sovia Media -liiketoimintayksikkö. Se palvelee mikäli varsinaista tarvetta live-videolle ei ole.

Ja vaikka tarpeesi poikkeaisikin täysin tällä sivulla mainituista esimerkeistä, ota silti rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan siitä voisiko Sovia Stream olla ratkaisu kyseisiin tarpeisiin.

Lue myös:

Markkinoiden edullisimmat livestriimaukset ammattitaidolla

Referenssit

Sovia Stream tekee myös tiivistä yhteistyötä nonprofit-pohjaisen Livelähetti-palvelun kanssa.

Comments are closed.

Up ↑