Kenelle Sovian palvelut on suunnattu?

Sovia Stream tekee livestriimauksia tapahtumista ja tilaisuuksista, jotka voivat olla juuri kyseistä livelähetystä varten järjestettyjä tai täysin siitä riippumattomia. Syy striimaukselle voi olla mahdollisimman laajan yleisön tavoittaminen tai vaikkapa saavutettavuus. Livenä striimattu video tavoittaa nekin henkilöt, joilla ei ole mahdollisuutta fyysisesti osallistua tilaisuuteen. Livestriimaus voidaan jakaa myös rajatulle ryhmälle esimerkiksi vain tiettyyn Facebook-ryhmään tai yksityisellä YouTube-linkillä nähtäväksi.

Esimerkkejä:

  • Yritysten livestriimaukset ulkoisen tai sisäisen viestinnän tarpeisiin
  • Kaupunkien ja kuntien tapahtumat: asukasillat, infotilaisuudet, avajaiset jne.
  • Koulujen ja oppilaitosten juhlat ja tilaisuudet
  • Säätiöiden ja yhdistysten toiminnan esittelyt, kokoukset jne.
  • Yksityiset henkilöt (esim. juhlatilaisuudet)

Kustannustehokas

Sovia Streamin palvelut on suunnattu kaikille sellaisille tahoille, joilla on tarve livestriimauksille, mutta joille alan yleinen hinnoittelu on liian korkea. Poikkeuksellisen kustannustehokas toimintamallimme mahdollistaa sen, että pystymme tekemään livestriimauksia huomattavasti kilpailijoitamme edullisemmin.

Sovia Stream ei kilpaile samoista asiakkaista muiden alalla toimivien yritysten kanssa. Asiakkaat, joilla on varaa tilata striimauspalvelut kilpailijoiltamme, voivat puolestamme tilata ne jatkossakin heiltä.

Suurin osa live-striimausten tuotantoon keskittyneistä yrityksistä toteuttaa videointeja huippukalliilla kalustoilla ja laskuttaa työstään sen mukaisesti. Tuotantobudjettien on katettava myös kokopäiväisten työntekijöiden kustannukset.

Sovia Streamin toiminta-ajatus perustuu siihen, että livevideoinnit tehdään kohtuuhintaisilla laitteilla, joita käyttävät myös monet vakavasti otettavat videoharrastajat. Tingimme kuitenkin vain hinnasta, emme laadusta.

Tiedämme kokemuksesta, että monissa organisaatiossa ihmetellään tällä hetkellä sitä miksi heidän pitäisi maksaa maltaita striimauksista, jos harrastajat YouTubessa tekevät samantasoista tai jopa parempaa jälkeä. Eikö yritystenkin pitäisi pystyä tekemään live-tuotantonsa itse ”talon sisäisesti” tai vähintään kohtuullisilla kustannuksilla ulkopuoliselta tilattuna?

Kysymys on aiheellinen varsinkin nykyisessä maailmantilanteessa. Nykyään on mahdollista toteuttaa erittäin laadukkaita livevideolähetyksiä kohtuullisilla kustannuksilla – kunhan tietää mitä on tekemässä. Me Sovia Streamissa tiedämme.

Sovia Media Oy tarjoaa ratkaisut myös laajempiin kuvausta ja leikkausta vaativiin video-tuotantoihin sekä audio-projekteihin kuten podcastien toteutukseen.

Ja vaikka tarpeesi poikkeaisikin täysin tällä sivulla mainituista esimerkeistä, ota silti rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan siitä voisiko Sovia olla ratkaisu kyseisiin tarpeisiin.

Lue myös:

Järkihintaiset livestriimaukset ammattitaidolla

Referenssit

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑